Search In this Thesis
Search In this Thesis
العنوان
Chemical and Technological Studies on Natural Sweeteners in Comparison with Sucrose/
الناشر
Alex-uni F.O.Agri.(Saba Basha)-Food Technology,
المؤلف
Ismail,Abeer Mohamed Mostafa.
هيئة الاعداد
باحث
/ Abeer Mohamed Mostafa Ismail
مشرف
/ Ahmed El-Sayed Abdallah
مناقش
/ Entisar Abdel-Mohsen El-Difrawy
مناقش
/ Osama Moustafa Abd El-Wahab Badawy
الموضوع
Natural Sweeteners- Chemical Natural Sweeteners- Technology Sucrose Technology Sucrose Technology
تاريخ النشر
2007 .
عدد الصفحات
89L.+3:
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
Multidisciplinary تعددية التخصصات
تاريخ الإجازة
1/1/2007
مكان الإجازة
جامعة المنوفية - كلية الإقتصاد المنزلى - Saba Basha
الفهرس
Sweetness is one of the most important
The sucrose intake is ranged from 14-60 g
Machining properties and response
Only 14 pages are availabe for public view
from
200
from
200