Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Technological Studies on Processed Cheese
الناشر
Ain Shams University . Faculty of Agriculture . Department of Food Science
المؤلف
Ibrahiem ,Amin Gouda Mohamed .
هيئة الاعداد
باحث / امين جودة محمد ابراهيم
باحث / امين جودة محمد ابراهيم
باحث / امين جودة محمد ابراهيم
باحث / امين جودة محمد ابراهيم
تاريخ النشر
1980 .
عدد الصفحات
110 p .
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
العلوم الزراعية والبيولوجية
تاريخ الإجازة
1/1/1980
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - البان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 296

from 296

Abstract

The aim of this investigation is to study the possibility of manufacturing processed ras cheese and its products using ras cheese (the most popular hard cheese type in egypt ) as a base cheese. The effect of variation of proportions of ratural ras cheese of different ages in the blend used, on the properties of the resultant processed cheese, is investigate eight different blends are manufactured into processed ras cheese. The resultant processed cheese is stored at room temperature and monthy eXamined for physical, chemical bacteriological and organoleptical qualities .